Είστε εδώ

Σχετικά με την ανακοίνωση στις 16/03/2013 περί σύσκεψης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, παρουσία της Ένωση Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης Ελλάδας

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 23 ΜΕΓΑΡΑ: 20/03/2013
ΠΡΟΣ:
1) Π.Π.Υ. & Συμβασιούχους
Πυροσβέστες
2) Πίνακες ανακοινώσεων

Κοιν.:
1) Αξιότιμο Γ.Γ. ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη
2) Αξιότιμο Αρχηγό Π.Σ.
κ. Σωτ. Γεωργακόπουλο
3) Διευθύνσεις Α.Π.Σ.
Σχετικά με την ανακοίνωση στις 16/03/2013 περί σύσκεψης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, πάλι καλά που δεν γράψανε ότι έγινε παρουσία του Δημήτρη Γιαννολόπουλου και του Παναγιώτη Διαμαντή, των αυτοονομαζόμενων και ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΝΟΜΙΜΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ Π.Π.Υ.

Διαβάστε την ανακοίνωση
Στο περιθώριο της σύσκεψης τον αρχηγό συνάντησε αντιπροσωπεία της Ένωσης Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης που διεκδικούν την αναβάθμιση τους με την ένταξη τους στο μισθολόγιο των πυροσβεστών. Την Ένωση, που αριθμεί 4000 μέλη, εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γιαννολόπουλος και ο Αναπληρωτής Γραμματέας, Παναγιώτης Διαμαντής

αλλά δώστε προσοχή στην καλύτερη μάλλον τραβηγμένη φωτογραφία που 3 λαλούν και 2 χορεύουν. Ο κ. Γενικός κοιτά δεξιά, ο κ. Αρχηγός λοξός αριστερά η Κύρια της παρέας ευθεία, ο δεξιός Π.Π.Υ. (θα σε μαλώσω αντιπρόεδρε έγινε τόσος κόπος και τόση αναμονή για την φώτο και πήγε χαμένη )πίσω από την πλάτη του Αρχηγού και ο μόνος από το μπροστινό πάνελ ΠΠΥ (που σίγουρα παρακάλεσε να τους τραβήξουν την φώτο αλλιώς δεν εξηγείτε πως μόνο αυτός είναι έτοιμος)
Εχει πάρει χαμπάρι ότι τους τραβάνε φωτογραφία.(στο βάθος αριστερά είναι ο μόνος συνάδελφος που παρακολουθεί με προσοχή τι γίνετε στον χώρο αλλά αυτός είναι μόνιμος και είναι η δουλειά του να βλέπει και να ξέρει τα πάντα, και μπράβο του).

Τους ευχαριστούμε που μας εκπροσωπούν σε ολόκληρη την Ελλάδα των 4.000 Π.Π.Υ. άλλα δε θα πάρουμε.

Συνάδελφοι παραθέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα για να έχουμε σωστές απαντήσεις και προς αποκατάσταση της αλήθειας από το ψέμα και τα συμπεράσματα δικά σας και ,
Ερωτούμε τον κ. Γιαννολόπουλο, όπως μας είπαν οι συνάδελφοι του κλιμακίου Αργυροχωρίου:
α) Με 3 ψήφους πως έγινε Αντιπρόεδρος ; ; Αληθεύει ; ;
β) Για την συνδικαλιστική άδεια των 3 μηνών για το μάζεμα ελιών τι έγινε ; ;
γ) Διατάχθηκε Ε.Δ.Ε.;
δ) Έχει πρόβλημα υπηρεσιακό ο προϊστάμενος του κλιμακίου Αργυροχωρίου για την άδεια που έδινε ;
ε) κ. Δ/ΚΤΗ Λαμίας σε πιο στάδιο είναι η Ε.Δ.Ε., θα βγει σύντομα το πόρισμα διότι έχουμε ακόμα 32 αντιπροέδρους που έχασαν την ίδια άδεια με τον καλό μας συνάδελφο αντιπρόεδρο του πρωτοβάθμιου σωματείου που ανήκει στην δικαιοδοσία σας και παραπονούνται έντονα.
ζ) Πληροφορηθήκαμε ότι διέδιδε στους Π.Π.Υ. να μην πληρώσουν τον Δικηγόρο, και καλά έκανε κατά την προσωπική του άποψη και την σωματειακή τους . Ρωτήστε τον όμως εάν, ο ίδιος πλήρωσε έστω και μια δόση , εάν ο ίδιος έχει κάνει πληρεξούσιο ; ποτέ προσλήφθηκε ο ίδιος στο Π.Σ. ; Σε επόμενο έγγραφο θα ρωτηθούν και άλλοι ομοϊδεάτες αν έχουν κάνει τα ίδια . Όπως έχουμε γράψει, άλλα λένε, άλλα κάνουν, άλλα γράφουν.
Τέλος, αξιότιμε κ. Γενικέ, κ. Αρχηγέ, σας αποστέλλουμε την ενημέρωση των συναδέλφων που εκφράζουν τους 4.000 Π.Π.Υ. όπως σας έχουμε πει, άλλα λένε, άλλα γράφουνε, άλλα κάνουνε..

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου