Είστε εδώ

Ενημέρωση για διασπαστές Απάντηση έγγραφου αρ. πρωτ. 84/20.03.2013» Νούμερο 2 διότι με τον ίδιο αριθμό 84/16.3.2013 έχετε ξανά εκδώσει και άλλο έγγραφο και μας μπερδέψατε στης 16 Μάρτιου.

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 24 ΜΕΓΑΡΑ: 21/03/ 2013
ΠΡΟΣ:
1) Π.Π.Υ. & Συμβασιούχους
Πυροσβέστες
2) Πίνακες ανακοινώσεων
Κοιν.:
1) Αξιότιμο Γ.Γ. ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη
2) Αξιότιμο Αρχηγό Π.Σ.
κ. Σωτ. Γεωργακόπουλο
3) Αρμόδια Τμήματα Α.Π.Σ.

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση από διασπαστές Απάντηση έγγραφου αρ. πρωτ. 84/20.03.2013»
Νούμερο 2 διότι με τον ίδιο αριθμό 84/16.3.2013 έχετε ξανά εκδώσει και άλλο έγγραφο και μας μπερδέψατε στης 16 Μάρτιου.

Η Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. πριν μέρες έγραφε ότι έχουν γίνει αλλαγές στην Αναδιάρθρωση, οπότε απαλείφοντας το άρθρο 45 δεν σημαίνει ότι δεν θα μπει κάπου αλλού και μόνο για Π.Π.Υ. Γιατί δεν λέτε τι σας είπανε; Και το άρθρο 45 δεν εξυπηρετούσε κανέναν και άφηνε απροσδιόριστο ότι μπορεί να ορίζεται οποιοσδήποτε Πυροσβεστικός Υπάλληλος, μόνιμος ή μη.

Αντιδράσεις υπάρχουν και από ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜ.ΑΡ., ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα το ψηφίσουν, τα είχε ξαναγράψει πρόσφατα η Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π., οπότε δεν υπάρχει κάτι καινούργιο μέχρι να το δούμε στη Βουλή.

Σχετικά με τη διαταγή με τις 45 ημέρες που γράφετε, να το δούμε πρώτα, μην είναι και αυτή σαν τα πτυχία που λέγατε <<καταθέστε στις Υπηρεσίες, το δικαιούμαστε>> και όταν σας βάλανε πάγο(γκάζι) στο Α.Π.Σ. κάνατε κωλοτούμπες, αυτά γιατί δεν τα γράφετε μέσω του site Στερεάς του κ. Αντιπροέδρου σας, κ. Γιαννουλόπουλου; Εκεί στα κουτσομπολιά. Παρών ήταν και αυτός.

Κύριε Γενικέ, κύριε Αρχηγέ, περιμένουμε την διαταγή των 45 ημερών όπως μας ενημέρωσαν οι συνάδελφοι διασπαστές, δώστε τους και δικό τους γραφείο να διοικούν.
Άλλα λένε, άλλα γράφουν, άλλα κάνουν.

Παρακαλούμε για δικές σα ενέργειες.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου