Είστε εδώ

ΘΕΜΑ: «Περί διασπαστών και Π.Π.Υ.» Απάντηση έγγραφου Ε.Π.Π.Υ.Ε. αρ. πρωτ. 84/16.3.2013

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 26 ΜΕΓΑΡΑ: 23 / 03 / 2013

ΠΡΟΣ:
1) Π.Π.Υ. & Συμβασιούχους
Πυροσβέστες
2) Πίνακες ανακοινώσεων

Κοιν.:
1) Αξιότιμο Γ.Γ. ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Πάτροκλο Γεωργιάδη
2) Αξιότιμο Αρχηγό Π.Σ.
κ. Σωτ. Γεωργακόπουλο
3) Αρμόδιες Υπηρεσίες Α.Π.Σ.

ΘΕΜΑ: «Περί διασπαστών και Π.Π.Υ.» Απάντηση έγγραφου Ε.Π.Π.Υ.Ε. αρ. πρωτ. 84/16.3.2013

Οι διασπαστές πάλι αδιάβαστοι είναι, σχετικά με τα περί Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ. κ.λ.π.
1) Η Π.Ο.Σ.ΠΥ.Δ. από 25/02 είναι Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. δηλ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης Συμβασιούχων Πυροσβεστών είναι πανελλαδικό Δευτεροβάθμιο όργανο και εκπροσωπεί Π.Π.Υ. και συμβασιούχους και έχει μέλη 32 Σωματεία. Λυπούμαστε για το επίπεδο που έχετε και την παραπληροφόρηση που ασκείτε.
2) Από 25/02/2013 δεν υπάρχει το άρθρο «χάσει την ιδιότητα του συμβασιούχου πυροσβέστη». Άλλωστε έχουν προβλεφτεί και μεταβατικές διατάξεις. Η Διοίκηση δεν είναι Π.Π.Υ.;
3) «Βάσει του καταστατικού» όπως γράφετε, έχουν αλλάξει τα άρθρα αυτά. Θα έπρεπε να κάνουμε εκλογές μόνο και μόνο εάν είχαμε μέλη μόνο Π.Π.Υ. Από τη στιγμή που είναι και συμβασιούχοι, δεν έχει αλλάξει τίποτα! ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ! Παντογνώστες , διαβάστε και λίγο, ρωτήστε και κανένα νομικό σύμβουλο.
4) Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας ισχύει ως έχει. Ρωτήστε την διοίκηση του πρώην σωματείου σας Θεσσαλονίκης που από την σύσταση του Ταμείο Αλληλοβοήθειας το 2007 ασκούσε την διοίκηση του, Π.Χ. πως την περίοδο του 2010 κατάφερε και έδωσε 78.050 ευρώ και από την ώρα που άλλαξε χεριά έπεσε στα 25.000 με 30.000 ευρώ ?
5) Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία είτε έχουν κάνει, είτε θα κάνουν, προβλέπεται με μεταβατικές διατάξεις.
6) Περί εκπροσώπησης στη Γ.Σ.Ε.Ε. Γιατί έχει στείλει κάλεσμα η Γ.Σ.Ε.Ε. και καλεί τον Κ. Κολοκυθά Ευάγγελο ως σύνεδρο στο συνέδριό της; Η Γ.Σ.Ε.Ε. εκπροσωπεί τις σχέσεις εργασίας και από τη στιγμή που υπάρχει Ι.Κ.Α. και συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου είναι μέλος τους. Να θυμίσουμε σχέσεις αορίστου, ιδιωτικού δικαίου και έργου είναι σε ένα Σωματείο. Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ΠΟΕΙΔ, Υπ. Εθνικής Άμυνας κ.λ.π. Αλήθεια το καταστατικό που αντιγράψατε από εμάς, γράφετε εκπροσώπηση Εργατικό Κέντρο, Α.Δ.Ε.Δ.Υ; Που υπάρχει αυτό; Για πείτε μας; Εργατικό και Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μπράβο πατέντα!
Τις εκλογές δεν απαντήσατε, πρακτικά λέτε ότι έχετε αλλά δεν είδαμε πόσοι ψήφισαν 20, 25 άτομα; Για ενημερώστε τα μέλη σας; Γιατί τα κρύβετε τόσο καιρό; Για να μην γίνει ένσταση μήπως ; Βγάλτε τα αποτελέσματα, ψηφίσαντα μέλη πόσα ήταν; Με την επιστολική ψήφο που θα κάνατε πόσους ψήφους πήραν το Δ.Σ.; Εκτός αν είναι κρατικό απόρρητο. Πως θα γίνει προσβολή των εκλογών κύριοι αφού δεν τις έχετε γνωστοποιήσει; Και γιατί το πήρατε το πρακτικό; Γιατί σας τα ζήτησε το Α.Π.Σ. και τι είχε καταγγείλει η Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. για κοιτάξτε τις ημερομηνίες; Αφού χάσατε την ιδιότητα, όπως λέτε, για μάθετε και πείτε μας πήγε κανένα μέλος σας του Δ.Σ. και ψήφισε πρόσφατα για εργατικό κέντρο και Γ.Σ.Ε.Ε.; Για πείτε μας ; Βρείτε κανένα νόμο, καμία απόφαση πριν γράψετε τα ωραία ψεύτικα σας λόγια. Γιατί ψάχνει η Γ.Σ.Ε.Ε. τον Κ. Κολοκυθά; Για πείτε μας; Που προβλέπεται η εκπροσώπηση εργατικού και Α.Δ.Ε.Δ.Υ.; Διατυμπανίζετε ότι θα πάρετε απόφαση να πάτε στην Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. Τότε τι το θέλετε το Σωματείο; Αφού θα ενταχθείτε στην Π.Ο.Ε.Υ.ΠΣ και συμφωνείτε και με την ΕΑΠΣ.
Κανένα πρόβλημα, πέστε μας πως ενώ κάνετε τόσες συναντήσεις πάτε πάντα διαφορετικά άτομα κάθε φορά πως δεσμεύετε της απαντήσεις που παίρνετε τόσο από τους θεσμικούς παράγοντες όσο και από την φυσική και πολιτική ηγεσία μας που άλλα σας λένε άλλα κάνουν και άλλα καταλαβαίνετε απλά και μόνο γιατί είσαστε πάντα αντ’ αυτού και ξέρουν όλοι ότι και να σας πουν στην επομένη προγραμματισμένη συνάντηση σας θα πάνε άλλοι ??, Δεν μας είπατε που συναντήσετε τον Ko Τάσο Μαυρόπουλο Γραμματέα τμήματος ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ –Ε.Κ.Μ. διότι αν κρίνουμε από την φωτογραφία στης 12 Μαρτίου 2013 η συνάντηση έγινε ή σε Πυροσβεστική Υπηρεσία (που ίσως έχει δική του ο ΣΥΡΙΖΑ ή ίσως έχετε εσείς ως Ε.Π.Π.Υ.Ε. θα μας πείτε πειστικά ίσως) ή τρεχάτε ξοπίσω του και όπου θα τον προλαβαίνατε μόνο και μόνο να βγάλετε μια φωτογραφία ως τρόπαιο ενώ περιφρονήσατε απαξιωτικά την βουλή που ήταν όλοι οι φορείς εκεί.
Δεν περνάνε αυτά κύριοι πολιτικάντηδες διασπαστές του αγώνα όλων μας καθώς με τις αποσπασματικές προσωπικές στρατηγικές που ασκείτε για να κάνετε τις φιλοδοξίες σας πράξη και να αναδείξετε την προσωπική σας αίγλη δεν σταματάτε πουθενά.

Άλλα λέτε, Άλλα κάνετε, Άλλα γράφετε.

Λυπούμαστε και να μας συγχωρέσετε που πέφτουμε στο επίπεδο των διασπαστών αλλά δεν μας αφήνουν επιλογή με την παραπληροφόρηση που ασκούν έως και σήμερα.
Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

Σχόλια

.