Είστε εδώ

Ανοιχτή επιστολή του Μουστάκα Κίμων Νο.1

Ανοιχτή επιστολή του Μουστάκα Κίμων Νο.1
Προς : 1)Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
2)Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
3) Μέλη σωματείων – Συναδέλφους Συμβασιούχους και Πενταετείς Πυροσβέστες

Επειδή θεωρώ ότι ο πολύπαθος κλάδος μας έχει πολλά προβλήματα , δεν ήταν άξιο λόγου να ασχοληθώ με το προεδρείο μας το ποιο την εκδίκηση την βάπτισε δήθεν διαφάνεια για να πείσει τους συναδέλφους
Θέλω να σας ενημερώσω από την σύγχυση που έχετε πάθει την Τρίτη 10/2/2015 έγινε η εκδίκαση των προσωρινών μέτρων, ξεχάσατε να αναφέρετε ότι πριν το συνέδριο στης 14/1/2015 έγινε και πάλι με προσωρινή διαταγή και άλλη μήνυση αλλά ξεχάσατε να αναφέρετε ότι την χάσατε και δεν θέλατε να έρθω στο συνέδριο και μάλιστα το θέσατε σε ψηφοφορία .
Τελικά γιατί δεν μου δίνετε τα έγγραφα που σας ζητώ ? μήπως επειδή εκεί είναι η αθωότητα μου ? Αργότερα θα δημοσιεύσω και εξώδικα που μου έχετε στείλει να μάθουν όλοι τη ωραία που χειρίζεστε τα θέματα μας .
Πάλι ξεχάσατε να αναφέρετε ότι στο δικαστήριο ήταν σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. της ομοσπονδίας και αυτή την βόλτα θα την χρεώσετε 2.500 ευρώ σε εμάς .
Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι δεν μοιράσατε οικονομικό απολογισμό στο συνέδριο γιατί ίσως να μην θέλατε να μάθουμε ότι ενώ πληρώσατε λογιστή 550 ευρώ πληρώσατε και πρόστιμο στην εφορία 100 ευρώ, επίσης ότι ξεθάψατε ημεραργίες από το έτος 2012 και 2013 τουλάχιστον 5.000 ευρώ, όπως και την ΔΕΗ που έφτασε για 7 μήνες περίπου 3.000 ευρώ καθώς και τα 5.000 ευρώ το ενοίκιο των γραφείων,
Τέλος κλείνοντας για σήμερα θα πρέπει να μάθετε ότι αυτό που εσείς θεωρείτε έλλειμμα( ότι ενώ έπρεπε να έχω 7.000 ευρώ στο ταμείο ήταν 12.000 ευρώ) ΛΕΓΕΤΕ περίσσευμα και θα έπρεπε να με κατηγορείτε για καλοδιαχείριση, ενώ εσείς χαλάσατε περίπου 55.000 ευρώ για το ανύπαρκτο έργο σας .
Επίσης ξεχάσατε να πείτε ότι όσο ήμουν εγώ ταμίας όλοι οι απολογισμοί είχαν περάσει ενώ με εσάς πρώτη φορά που δεν πέρασε ο οικονομικός απολογισμός του 2014 .
Θα υπάρξει συνέχεια ενημέρωσης ώστε να λάμψει η αλήθεια , όπως και έχουμε μεγάλο δρόμο στις δικαστικές αίθουσες και στις άλλες υπηρεσίες που μπλέξατε και έχετε σκοπό να μπλέξετε ακόμα.