Είστε εδώ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΣ. Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΦΕ 48 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΚ,43100 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 74/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ
ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 2242/25-4-2013 ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 11 ΒΟΛΟΣ : 8 / 6 / 2015
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση Μελών

Σήμερα στις 8/6/2015 και στης 9.30 επισκέφτηκε τη Β ΒΙΠΕ Βόλου και στη συνέχεια την Π.Υ Βόλου ο Γενικός Γραμματέας πολιτικής προστασίας Κ. Μαυρόπουλος συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Κ. Παπαγεωργίου. Η συνάντηση κράτησε για αρκετή ώρα και του τέθηκαν ερωτήματα από το Προεδρείο του σωματείου μας. Τα ερωτήματα ήταν για τους συμβασιούχους του 2009 για την απορρόφηση των επιλαχόντων και το Π.Δ που είναι η τελευταία χρονιά που δουλεύουμε φέτος.

Δυστυχώς οι απαντήσεις που πήραμε ήταν αόριστες με αφορμή το οικονομικό. Για την ανανέωση του Π.Δ μας απάντησε ο αρχηγός ότι υπάρχουν δύο ενδεχόμενα να ξαναβγάλει καινούργια προκήρυξη προσθέτοντας και καινούργιους συμβασιούχους ή να ξανά ανανεώσει τους υπάρχοντες συμβασιούχους και κάποια κενά που θα χρειαστεί να συμπληρωθούν από καινούργιους με διαγωνισμό. Για τις οργανικές θέσεις που ανέφερε ο υπουργός ότι θα τις αυξήσει ο αρχηγός απάντησε χαριτολογώντας και ανέφερε ότι είναι πλήρες το πυροσβεστικό σώμα.
Για το θέμα του 2009 ανέφερε ότι πρέπει να γίνει τροπολογία όπως τους συναδέλφους της δεύτερης ευκαιρίας και αυτό άγνωστο το πότε και αν.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Β ΒΙΠΕ Βόλου όπου παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του σωματίου μας Κ. Βα'ι'όπουλος Φώτιος και το μέλος Ζέκης Βασίλειος όπου και εκεί απάντησαν τα ίδια.

Αγαπητοί συνάδελφοι αν όλοι δεν γίνουμε μια γροθιά από τον Οκτώβριο να ψάχνουμε όλοι το επαγγελματικό μας μέλλον.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βρέκος Βασίλειος Μπαϊράμης Δημήτριος