Είστε εδώ

ΘΕΜΑ: «150 € αριθμ. πρωτ. 95/02.04.2013 Διασπαστές-Κωλοτούμπες».

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 46 ΜΕΓΑΡΑ: 23/ 04/ 2013
ΠΡΟΣ:
1) Πίνακες ανακοινώσεων
2) Π.Π.Υ. & Συμβασιούχους Πυροσβέστες
3) Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Νικ. Δένδια
4) Γ.Γ. ΠΡΟ.ΠΟ.
κ. Πάτ. Γεωργιάδη
5) Αρχηγό Π.Σ.
κ. Σωτ. Γεωργακόπουλο
6) Αρμόδια Τμήματα ΓΛΚ & Α.Π.Σ.
ΘΕΜΑ: «150 € αριθμ. πρωτ. 95/02.04.2013 Διασπαστές-Κωλοτούμπες».

Τρέμετε κ. υπάλληλοι του ΓΛΚ, του Α.Π.Σ. και της ηγεσίας του ΠΡΟ.ΠΟ. «έπεισαν (έπιασαν εννοούσαν) τόπο οι πιέσεις των διασπαστών».
«Την Πέμπτη 28/03 αρνηθήκαμε τον διάλογο και η αντίδραση του Α.Π.Σ. ήταν να στείλει έγγραφο στο Υπουργείο Οικονομικών». Και αφού είναι έτσι βρε παλικαράκια και το ξέρετε και το κάνατε το χαρτί, γιατί είχε βγει η ΠΟΠΥΣΥΠ και είχε κάνει ανακοίνωση μια ημέρα πριν; Εσείς κάνατε το χαρτί, άλλοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και το χαρτί; Αχ, βρε καλά παιδιά!!
Άλλα λέτε, άλλα γράφετε, άλλα κάνετε. Και τώρα που λέτε για χαρτί, αφού δεν ασχολείστε μαζί μας, εσείς δεν πάτε στο Α.Π.Σ. και λέτε γιατί δεν μας απαντάτε γρήγορα στην αλληλογραφία όπως στην ΠΟΠΥΣΥΠ, μόνο εμείς είμαστε κ.λ.π. ε;
Πάλι στα μουλοχτά ε; Κατά τα άλλα δεν ασχολείστε με την ΠΟΠΥΣΥΠ κ.λ.π.
Και ζητάτε ίση μεταχείριση αλλά βγάζετε λέτε το χαρτί για το ΓΛΚ. Που είναι η ίση μεταχείριση; Δεν μιλάμε τώρα γιατί μας βολεύει; Ε, τι λέτε; Πάρτε το χαμπάρι, ούτε στο μικρό δακτυλάκι δεν πιάνετε την ΠΟΠΥΣΥΠ. Η εκτίμηση και ο σεβασμός κερδίζονται. Έχετε δρόμο ακόμα. Αν και πότε!!!
Δηλ. αξιότιμε κ. Αρχηγέ, αν περάσουμε αυτή την εβδομάδα από το Α.Π.Σ. και αρνηθούμε τον διάλογο, θα μας μονιμοποιήσετε;
«Βέβαια σημαντικό ρόλο έπαιξε η δικαστική διεκδίκηση»!!!
Έχουν δίκιο τα παιδιά. Τόσα δικαστήρια, τόσα χρόνια μονιμοποίησης, 176 €, εξομοιώσεις, θα ήμασταν και μόνιμοι και Ωνάσηδες. Έχουν δίκιο τα παιδιά, τους έπιασε εκεί πάνω στο Α.Π.Σ. και στο ΓΛΚ ένας τρόμος, ένας πανικός, ένα τρέμουλο, μια ταραχή με την διεκδίκηση, άλλο πράγμα.
«Συνάδελφοι, σύντομα θα σας αποδείξουμε και εγγράφως πόσο σημαντικό είναι το επίδομα για την ομογενοποίηση του Σώματος».
Δηλαδή με όλα τα παραπάνω θα είμαστε και μόνιμοι τις επόμενες ημέρες. Μπράβο βρε παιδιά, μας φτιάξατε την ημέρα πάλι και μας κάνατε και γελάσαμε και όπως είπαμε, άλλα λέμε, άλλα κάνουμε, άλλα γράφουμε.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου