Είστε εδώ

Αυτή είναι η αντιπροσώπευση της Ομοσπονδίας ...

Αυτή είναι η αντιπροσώπευση της Ομοσπονδίας ... Ενημέρωση Μελών από την ΠΟΠΥΣΥΠ σχετικά με την ψήφιση- έγκριση της Δαπάνης για την ομογενοποίηση των Π.Π.Υ .... για τους υπόλοιπους συναδέλφους δεν θα χρειαστούν δαπάνες ????????

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Η Ομοσπονδία ως η αντιπροσωπευτικότερη συνδικαλιστική οργάνωση των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και των Συμβασιούχων Πυροσβεστών , για τους υπόλοιπους συναδέλφους μόνο προτείνει με υπομνήματα ... δεν διεκδικεί ???

Δεν θα ζητήσει την έγκριση δαπανών για τα υπόλοιπα ζητήματα ???

Καλά τα χαρτιά ... το αποτέλεσμα ποιο ... χαμηλά τη μπάλα ???

Πριν ξεκινήσει η όποια κουβέντα στο Υπουργείο και πριν αυτό ανοίξει τα χαρτιά του εκφράζοντας έτσι τις προθέσεις του για το σύνολο των θεμάτων που παλεύουμε , όπως Ομογενοποίηση , απορρόφηση επιλαχόντων , ένταξη στους πίνακες του 2009 , ανανέωση των συμβάσεων και επέκταση αυτών , που μας απασχολούν ... η Ομοσπονδία προδιαγράφει το αποτέλεσμα για την Ομογενοποίηση των 2200 από τα υπόλοιπα θέματα παραιτείται ???

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν δυο κοστολογημένες προτάσεις στα συρτάρια του Υπουργείου , τη δεύτερη πρόταση η Ομοσπονδία την αγνοεί ???

Για την απορρόφηση των επιλαχόντων για την επέκταση των συμβάσεων , δεν θα χρειαστούν πιστώσεις ???

Μετά την συνάντηση με τα Σώματα Ασφαλείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α των περασμένο Αύγουστο , της Ανασυγκρότησης και των 19 Σωματείων υπάρχουν έγγραφες δεσμεύσεις για το σύνολό των θεμάτων ...
Δεν είναι δεσμεύσεις αυτής της Κυβέρνησης ???
Μήπως η Ομοσπονδία αγνοεί και αυτά ???

Να σας τα θυμίσουμε τότε :

- Ομογενοποίηση Προσωπικού με την ένταξη των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στο Μόνιμο Πυροσβεστικό Προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος
- Απορρόφηση των επιλαχόντων επιτυχόντων του διαγωνισμού Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης
- Ένταξη των συναδέλφων του 2009 στον πίνακα επιτυχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης
- Διατήρηση του θεσμού του Συμβασιούχου Πυροσβέστη και Χρονική επέκταση της σύμβασης των εποχικών υπαλλήλων.
- Άμεση υπογραφή του Καθηκοντολογίου των Π.Π.Υ από τα αρμόδια Υπουργεία.

Αν πριν ακούσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του Υπουργού στη Βουλή πριν ξεκινήσει ο διάλογος .... προκαταβάλουμε το αποτέλεσμα , χωρίς να βάλουμε τα υπόλοιπα θέματα στο τραπέζι , πιέζοντας για την επίλυση τους ... τότε το αποτελέσματα σίγουρα θα έχει αρνητικό πρόσημο .
Άλλωστε έχουμε συνηθίσει εδώ και 21 μήνες με τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας , το πρόσημο είναι σε όλα τα επίπεδα αρνητικό είναι ???

Αν με αυτός είναι τρόπος διεκδίκησης ..... εμείς δεν θα πάρουμε ...

http://pyrosvestesamth.blogspot.gr/2015/10/blog-post.html