Είστε εδώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ -ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΟΠΥΣΥΠ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ Ταχ. Δ/νση: 25ης Μαρτίου 4 Ναύπλιο –Τ.Κ.21100
ΑΡ. ΚΑΤ. ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 209/5/10/2004
Μέλος ΠΟΠΥΣΥΠ - FAX. 2753061120. ΚΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6974558853

Αρ. πρωτ 21 Ναύπλιο, 29/12/2015

ΠΡΟΣ

1) Ἐκπροσώπων των ΠΠΥ στο Συμβούλιο Μεταθέσεων Π.Σ
2) Δ.Σ ΠΟΠΥΣΥΠ

ΚΟΙΝ : 1 Μέλη Σωματείου
2 Σωματεία μέλη ΠΟΠΥΣΥΠ

ΘΕΜΑ: « Απάντηση σε έγγραφο σας».
ΣΧΕΤ: «υπ. αρ. 1129/28.12.2015 έγγραφο σας»

Αγαπητοί συνάδελφοι του προεδρείου, πραγματικά εκπλαγήκαμε με τον τρόπο απάντησης σας στο έγγραφο μας.
Μακάρι τέτοιους τρόπους με τέτοιο ύφος να χρησιμοποιούσατε για να λύσετε τα εργασιακά προβλήματα των συναδέλφων με την Πολιτική και Φυσική ηγεσία.
Δέχεστε ένα έγγραφο 7 σειρών ενός Πρωτοβάθμιου σωματείου μέλλους σας ,και αντί να παραδεχθείτε ότι καταψηφίσατε την μετάθεση του συνάδελφου γιατί δεν θέλατε να γίνει, (οι λόγοι είναι γνωστοί) εσείς πανικοβάλλεστε και απαντάτε σε δύο σελίδες με λέξεις και έννοιες τριτοκοσμικές (ούτε το πνεύμα των ημερών δεν σας έδωσε καθόλου φώτιση) που δεν αρμόζουν να γράφονται από Ομοσπονδία. Από όλο το έγγραφο σας κρατάμε 4 σειρές.
Ο συνάδελφος είναι η τρίτη φορά 11/2014, 5/2015,και 11/2015που προσπαθεί να πάρει μια μετάθεση που δικαιούται βάση Π.Δ, και τις τρείς φορές απορρίπτετε αδικαιολόγητος. Από όσο γνωρίζουμε και στην Χίο υπάρχει ανάλογη περίπτωση που ούτε εκεί έγινε.
Εδώ γενάτε το συμπέρασμα ότι εσείς ως Ομοσπονδία και σε αυτή την περίπτωση αδυνατείτε ώστε να εφαρμοστεί ρητά η νομοθεσία.
Δεν γνωρίζετε από τα πρακτικά που σας έχουμε αποστείλει όλα τα σωματεία ότι ο συνάδελφος είναι μέλος του Δ.Σ του Σωματείου μας; Εσείς οι ίδιοι λέτε στο έγγραφο σας ότι στο προηγούμενο αίτημα του ο συνάδελφος είχε καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά κανονικά .Δεν ισχύουν αυτά;
Σε αυτό το σημείο ειλικρινά και αφού καταλάβαμε για άλλη μία φορά τον βαθμό αδυναμίας σας σε μια τόσο απλή περίπτωση εμείς σαν σωματείο αλλά και ο Ταμίας μας, δεν χρειαζόμαστε πλέον για το συγκεκριμένο θέμα την παρέμβαση σας καθόλου στα συμβούλια μεταθέσεων.
Το καταφανέστατο δίκαιο αίτημα του συνάδελφου μας θα δικαιωθεί και χωρίς την δική σας βοήθεια. Μπορεί για εσάς να μην είμαστε «συνδικαλιστές ποιότητας όπως μας λέτε» αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε συνδικαλιστές ουσίας , που δεν είστε εσείς .

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σοφός Γεώργιος Σεραφείμ Θεόδωρος