Είστε εδώ

ΘΕΜΑ: «Τελευταίος αποχαιρετισμός στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας»

ΠΑΝΕΛ.ΣΩΜ.ΠΕΝΤ.ΥΠΟΧΡ.&ΣΥΜΒ. ΠΥΡ. (ΠΑ.ΣΩ.Π.Υ.ΣΥ.Π.)
www.pyrosvestes.gr mail: pyrosvestes.gr@gmail.com facebook: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 227 ΜΕΓΑΡΑ: 17/08/2016
ΠΡΟΣ:
Μέλη σωματείου

ΘΕΜΑ: «Τελευταίος αποχαιρετισμός στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας».

Εχθές το απόγευμα παρέστηκε και το προεδρείο του Σωματείου μας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας με πλήθος κόσμου, μέσα σε οδύνη από τους οικείους του και συναδέλφους, τελέσθηκε η τελευταία πράξη του δράματος του συναδέλφου Βαγγέλη Πάνου
Του αποδόθηκαν οι προβλεπόμενες τιμές από το Π.Σ. Διακρίναμε στους παρόντες τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταϊκούρα, τον Γ.Γ. Πολ. Προστασίας κ. Καπάκη, τον Υπαρχηγό Π.Σ. κ. Σερεντέλο, τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Παναγιωτόπουλο, πλήθος συναδέλφων από τους Νομούς Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Αττικής, Εύβοιας κ.α. και τους εκπρόσωπους συνδικαλιστικών φορέων ΠΟΕΥΠΣ, ΕΑΠΣ, ΕΠΠΥΕ.
Ομοσπονδία δεν είδαμε και ο συνάδελφος απ’ ότι ξέρουμε και διασταυρώσαμε είχε πληρώσει και το κατοστάρικο, αλλά το τοπικό Σωματείο είναι σε αποσύνθεση.
Η Ομοσπονδία θα αποδώσει τα οφειλόμενα στην οικογένεια του θανόντος ή θα το παίξει «κινέζος» για μια ακόμα φορά. Εν είδομεν.
Συχώρα μας Βαγγέλη που ήμασταν ανίκανοι να σε προστατεύσουμε όλοι μας οι πολιτικοί στον κόσμο τους και την αδιαφορία τους το Π.Σ. και οι διοίκηση τους που κοιτανε να σβήσουν οι φωτιές βλέποντας νούμερα και όχι ανθρώπους.
Εμείς οι απλοί πυροσβέστες πράξαμε το καθήκον με το παραπάνω κάθε μέρα ειδικά τον τελευταίο καιρό με καθημερινή καταπόνηση με αφόρητη ψυχολογική και σωματική πίεση με ωράριο αμφίβολο με ρούχα και άρβυλα ελλιπή με αποδοχές χάλια…
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ….

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παπαντώνης Κωνσταντίνος Καρπούζης Φραγκίσκος
Τηλ.: 6977.522747