Είστε εδώ

Απάντηση στο 1586/8-8-2016 έγγραφο της ΠΟΠΥΣΥΠ

1) Ο Γενικός Γραμματέας Ανδρεαδάκης Βασίλης προσελήφθη στο Πυροσβεστικό Σώμα την 1-8-2014 και κατ’ επέκταση ίσχυε το τότε καταστατικό και όχι αυτό που εσείς εντέχνως επικαλείστε με διαφορές τροποποιήσεις που έγιναν μέσα στο έτος 2015 , δηλαδή ισχύει είχε το παλιό καταστατικό .
2) Συνέδριο 2014-2015 που επικαλείστε ,ποιο συνέδριο ,ποια πρακτικά που τα ζητάμε 2 χρόνια και δεν τα έχουμε πάρει και κατά τα αλλά πολλές φορές γράφετε ότι όλα τα έγγραφα είναι στην διάθεση οποίου θέλει να τα δει .
3) Να σας θυμίσουμε , ο συνάδελφος Ανδρεαδάκης Βασίλης ψηφίστηκε και εκλέχτηκε όταν ήταν Π.Π.Υ. και σίγουρα δεν θυμάται το προεδρείο στο συνέδριο του 2014 δεν δέχονταν τους ψήφους των Συμβασιούχων γιατί είχαμε γίνει Π.Π.Υ. ? όποτε σας βολεύει και βέβαια ότι σας βολεύει θυμάστε .
4) Αναφέρετε ότι ισχύει ο Συνδικαλιστικός Νομός , αλλά που αναφέρει ότι δεν χορηγούνται αντίγραφα πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων καθώς και που αναφέρει για αλληλογραφίες και εξουσιοδοτήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο .
5) Εις βάρος μου δεν έχει τελεσιδικίση καμία απόφαση , οπότε μην ρίχνετε στάχτη στα μάτια των συναδέλφων .
6) Αυτή η απόφαση που έχει τελεσιδικίση και είναι η 136/2016 που εκδόθηκε από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου στης 28 Απριλίου 2016 και αναφέρει την διαγραφή του σωματείου Ηρακλείου και του ίδιου που είναι Πρόεδρος ο συνάδελφος Ανδρεαδάκης Βασίλης αλλά εσείς οι νομιμότατοι κύριοι της ομοσπονδίας την εφαρμόσατε ή κάνετε το παγώνι όπως συνήθως κάνετε .
7) Το Σωματείο Μεγάρων έχει Διοικητικό Συμβούλιο και αν κρίνει ότι πρέπει, θα ασχοληθεί μαζί σας .
8) Είμαι εκλεγμένο αιρετό μέλος και έχω κάθε νόμιμο συμφέρων και δικαίωμα να διεκδικήσω την θέση .
9) Η απόφαση αγαπητέ προεδράρα της τροποποίησης του καταστατικού για τα λογιστικά βιβλία που υπέρ ψηφίσατε ίσχυε το καταστατικό τότε ή όχι , ξαφνικά τα θυμηθήκατε όλα μετά από χρόνια και τώρα που είσαστε πρόεδρος με 9 μέλη από τα 13 που είναι σχεδόν ιδία από ίδρυσης της ομοσπονδίας και ο Νοών Νοητό για τα πάρα πάνω .
10) Επί της ευκαιρίας των οικονομικών στοιχειών και απολογισμών το 2014 που όπως λέτε έχετε τα βιβλία και στοιχεία ποιος απολογισμός ισχύει από τους 2 που εκδώσατε για το 2014 που κατέπεσαν στο συνέδριο του 2015 και το ψηφίσατε στο συνέδριο του 2016 δηλαδή μετά 2 χρόνια .
11) Η ομοσπονδία που πλέων έχει χάσει τα αυγά και τα καλάθια με την Διοικητική – Συνδικαλιστική -Αγωνιστική Ανεπάρκεια που την χαρακτηρίζει πλέον , χαίρομαι που απαντά τουλάχιστον στα εξώδικα για να καλύψει την θεωρία του χαμηλά την μπάλα και κατ’ επέκταση επιτίθεται και απαντά στα σωματεία και φυσικά μέλη της που απαιτεί κατά παράδοξο τρόπο να μένουν μέλη της και ενδιαφέρετε μόνο για της οικονομικές υποχρεώσεις τους ώστε να καλυφτούν παλιές και νέες τουριστικές εκδρομές Αθηνών και πέριξ .
Σας δηλώνω κατηγορηματικά ότι τα ως άνω τα έγραψα μόνος μου χωρίς την συμβολή 3ον – παρακείμενων – δικηγόρων –πανεπιστημιακών κ.λ.π. όπως κάνουν κάποιοι άλλοι ……..

Μουστάκας Κίμων