Είστε εδώ

Συμμετοχή Σωματείων στα συλλαλητηρια, Ενστόλων και ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στη Δ.Ε.Θ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ & ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ :(246/03 1924 ΕΜ 278/03) ΕΔΡΑ : ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΙΕΥΘYΝΣΗ : ΒΙ.ΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ - 4η ΕΜΑΚ Τ.Κ 69100 ΦΑΞ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ : 2510 611302 Blog : pyrosvestesamth.blogspot.gr E mail : ipapanast@gmail.com

ΠΡΟΣ : 1. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
2. ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

ΑΡ. ΠΡΩΤ : 150 ΚΟΜΟΤΗΝΗ : 14/09/2016

ΘΕΜΑ : ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ

Συνάδελφοι το Σωματείο έδωσε το παρόν στην Πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία Εν στόλων και στο Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης , για να μην λησμονήσουν την ύπαρξή μας.

Συνάδελφοι, η απραγία και η αδράνεια είναι κακός σύμβουλος για την διεκδίκηση των αιτημάτων . Σήμερα, μετά από 6 χρόνια μνημονίου, καταπάτησης κάθε λογής εργασιακών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν, όπως περικοπές μισθών, επιδομάτων, δώρων, επιδομάτων ανεργίας, μηνών εργασίας .

Διεκδικούμε όλα όσα μας υποσχέθηκαν προεκλογικά και εγγράφως η σημερινή Αριστερή Κυβέρνηση και έχει ξεχάσει μετεκλογικά όπως και οι προηγούμενες μνημονιακές Κυβερνήσεις καθώς και όλες τις άλλες εξαγγελίες περί ενίσχυση των αδυνάτων και τις φοροαπαλλαγές αυτών .

Διεκδικούμε αυτά που δεσμεύτηκαν προεκλογικά για τον κλάδο μας και δεν τήρησαν όπως :

Ομογενοποίηση Προσωπικού με την ένταξη των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στο Μόνιμο Πυροσβεστικό Προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος
Διατήρηση του θεσμού του Συμβασιούχου Πυροσβέστη και Χρονική επέκταση της σύμβασης των εποχικών υπαλλήλων.
Ένταξη των συναδέλφων του 2009 στον πίνακα επιτυχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης
Απορρόφηση των επιλαχόντων επιτυχόντων του διαγωνισμού Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που βρήκαν το χρόνο να παραβρεθούν και να διεκδικήσουν αυτά που μας υποσχέθηκαν και δεν τήρησαν ...

Όταν αγωνίζεσαι για τα προβλήματα σου έχεις να περιμένεις κάτι ... εν αντιθέσει όταν περιμένεις να σκεφτούν οι άλλοι γι αυτά και να σου τα λύσουν .

Να θυμόμαστε πάντα ότι αγώνες χαμένοι είναι αυτοί που δεν δίνονται ποτέ .

Και τέλος ....

Να θυμίσουμε σε κάποιους που διεκδικούν την αντιπροσωπευτικότητα του κλάδου μας, ότι τα προβλήματα είναι στη γωνία και περιμένουν λύσεις , αλλά πως να λυθούν όταν έχουν ξεχάσει πλέον να αγωνίζονται για αυτά.
Να τους θυμίσουμε επίσης ότι, όταν τα προβλήματα δεν λύνονται στις συναντήσεις στα Υπουργεία, υπάρχει και ο δρόμος .
Καλές οι αγωνιστικές ανακοινώσεις αλλά όταν μένουν στα χαρτιά, δεν έχουν καμιά ουσία .

Με τιμή το
Διοικητικό Συμβούλιο
του Σωματείου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ H Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΣΤΡΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
κιν. 6948401282 & 750942 κιν. 6988615400 & * 715400

http://pyrosvestesamth.blogspot.gr/2016/09/blog-post_15.html