Είστε εδώ

ΘΕΜΑ: «Απρεπή, διασπαστική συνδικαλιστική συμπεριφορά Σωματείου και Δευτεροβάθμιου οργάνου».

ΠΑΝΕΛ.ΣΩΜ.ΠΕΝΤ.ΥΠΟΧΡ.&ΣΥΜΒ. ΠΥΡ. (ΠΑ.ΣΩ.Π.Υ.ΣΥ.Π.)
www.pyrosvestes.gr mail: pyrosvestes.gr@gmail.com facebook: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 288 ΜΕΓΑΡΑ: 24/10/2016
ΠΡΟΣ:
Πίνακες ανακοινώσεων
Υπηρεσιών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

ΘΕΜΑ: «Απρεπή, διασπαστική συνδικαλιστική συμπεριφορά Σωματείου και Δευτεροβάθμιου οργάνου».

Απάντηση σε έγγραφο Σωματείου Κεφαλονιάς που συντάχτηκε από «συντάκτες» της Ομοσπονδίας.
Συνάδελφοι, η ενημέρωση έγινε στη Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως και τόσες άλλες όπου παρευρέθηκα φέτος και καλέστηκα από συναδέλφους και είναι και μέλη μας όπως Τρίκαλα, Λιτόχωρο, Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλος, Αλόννησο, Σπάρτη, Χαλκίδα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Θέρμο, Ναύπακτο, Ελευσίνα, Σταυρός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βίλια, Μέγαρα, 1η ΕΜΑΚ, Χαλκίδα, Ιστιαία, Μαντούδι, Λίμνη, Αίγιο, Καλάβρυτα, Πάτρα, Πύργος, Κόρινθος, Κιάτο, Λαμία, Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και αλλού συνεπώς δεν ήταν κρυφό όπως κάνει το προεδρείο της ομοσπονδίας σε καφετέριες στα Μέγαρα..Τώρα ξυπνήσατε. Όλη την Ελλάδα γυρίσαμε και θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε, γιατί θέλουμε να έχουμε τους συναδέλφους ενήμερους στα προβλήματα.
Συνεπώς ήταν παρόντες μικροί, μεγάλοι και ήταν όλοι ενήμεροι στην ΠΥ Αργοστολιού.
Παρευρέθηκαν συνάδελφοι πάνω από τον αριθμό δακτύλων των δυο χεριών όσοι περίπου ήταν παρόντες και στην γενική συνέλευση πριν κάνα 2 χρόνια που παρευρέθηκε πρόεδρος δευτεροβάθμιου που την πληρώσαμε τριήμερο κάνα 350άρι ευρώ τότε.
Εκ των υπογραφόντων του έγγραφου του σωματείου Κεφαλονιάς ήρθε προς το τέλος της ενημέρωσης και δεν έβγαλε μιλιά.
Τίποτα από όσα του γράψανε να υπογράψει του συναδέλφου δεν ειπώθηκαν όπως το γνωρίζουν και οι παρόντες.
Να θυμίσω για όσους δεν γνωρίζουν το Σωματείο Κεφαλονιάς συστάθηκε με συνδρομές των κεφαλλήνιων και των συναδέλφων στο σωματείο Μεγάρων που ήταν μέλη για 2 συναπτά έτη πριν την ίδρυσή του. Συνεπώς υπάρχουν και δεσμοί φιλίας με τους συναδέλφους.
Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν στην Κεφαλονιά είναι γραμμένοι συνάδελφοι σε 4 Σωματεία στα Σωματεία Βόλου, Μεγάρων, ΕΠΠΥΕ και στο τοπικό Σωματείο.
Επί της ευκαιρίας να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα για την θερμή υποδοχή που μου κάνουν και την αναγνώριση στο πρόσωπό μου.
Τους ευχαριστώ από καρδιάς.
Να θυμάστε το ψέμα δεν ζει για να γεράσει,
και όποιος δεν διδάσκεται από το παρελθόν είναι υποχρεωμένος να το ξαναζήσει στο μέλλον. Κατανοούμε την σύγχυση του δευτεροβάθμιου οργάνου που δεν έχει να επιδείξει τίποτα συνδικαλιστικά καταφεύγει σε συκοφαντίες και ψέματα για να καλύψει την ανικανότητα του.
Ενόψει της νέας επερχομένης ήττας για τα υπηρεσιακά συμβούλια με μόλις κοντά 75 υποψηφίους που κατέβασαν έναντι των 145 που κατέβασε ο δικός μας συνδυασμός.
Ενόψει τον εκλογών της με αισθητά μειωμένη συμμέτοχη συναδέλφων και Σωματείων.
Ψάχνει πάλι για ενόχους η ομοσπονδία να δικαιολογήσει την ανικανότητα της. Προσπαθώντας να αποσπάσουν ψήφους από τους συναδέλφους κάτω των 45 και των γιώτα διακινώντας ψεύδη. Συνεχίστε να ασχολείστε μαζί μας εμείς θα ασχολούμαστε με την επίλυση των προβλημάτων των Συναδέλφων.
Eμείς τον αγώνα τον κάνουμε όπως ξέραμε τόσα χρόνια.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παπαντώνης Κωνσταντίνος Καρπούζης Φραγκίσκος
Τηλ.: 6977.522747

Σας επισυνάπτουμε ΕΔΩ και απάντηση του ιδρυτικού μέλους και πρώην πρόεδρου του Σωματείου Κεφαλονιάς κ. Άθω Χιόνη που μας την απέστειλε για δημοσίευση.
«ΧΑ! ΧΑ!!! Εδώ Κεφαλονιά. Γελάσαμε σήμερα. Από ποιο ξεχασμένο συρτάρι ξεπήδησε αυτή η σφραγίδα σωματείο;
Εγώ περιμένω απάντηση στην αίτηση παραίτησης από αντιπρόεδρος και διαγραφή μου λόγω ανυπαρξίας του σωματείου, που κατάθεσα στον γραμματέα απ’ τις 11 Απριλίου 2016 και ούτε αριθμό πρωτοκόλλου δεν έχω πάρει ακόμη.
Επίσης ο μέχρι τελευταία, απ’ όσο γνωρίζω, Πρόεδρος έχει μετατεθεί στη Θεσσαλονίκη.
Πότε και που συνήλθε συνδικαλιστικό όργανο που εξέλεγξε ως πρόεδρο τον συνάδελφο που υπογράφει;
Ο συντάκτης του κειμένου δεν γνωρίζει ούτε ότι το σωματείο ιδρύθηκε το 2013 ως αμιγώς πενταετών και καμία τροποποίηση δεν έγινε που να θέτει εκτός τους εποχικούς συναδέλφους;
Έγιναν πρώτη φορά εκλογές το 2013 και έκτοτε καμία γενική συνέλευση, καμία ενημέρωση, καμία ενέργεια. Κρίνετε λοιπόν συνάδελφοι την εγκυρότητά του.
Πειράχτηκε μόνο γιατί ο Παπαντώνης γυρίζει όπως έκανε πάντα ανά την Ελλάδα και ενημερώνει τους συναδέλφους, κάτι που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας απαξιώνει. Μόνο υπόσχεται και αναβάλει. Ακόμα τον περιμένουμε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου απ’ τον Μάρτη και ακόμη δεν ήρθε.
Αν τα υπόλοιπα λίγα σωματεία που έχουν απομείνει στην ομοσπονδία είναι στην ίδια κατάσταση τότε χαλάλι τους.
ΚΡΙΜΑ! Κανένα άλλο σχόλιο προς το παρόν.

Μετά τιμής,
ΧΙΟΝΗΣ ΑΘΩΣ Π.Π.Υ.»

ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ