Είστε εδώ

Επιστολή συναδέλφων για στήριξη εν όψει των εκλογών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων Π.Π.Υ. του συνδυασμού με την επωνυμία «Πανελλαδική Ένωση Πενταετών Πυροσβεστών»

Πύργος 09/11/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Γνωρίζουμε όλοι ότι η στασιμότητα και ανασφάλεια των εργασιακών μας θεμάτων: (επίδομα οδηγών, καθηκοντολόγιο, ωράρια, ομογενοποίηση), οι μειώσεις αποδοχών, η απώλεια των κεκτημένων μας από τους χειρισμούς της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας και η απραξία του Δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου, καθώς και το εργασιακό μέλλον των υπολοίπων Π.Π.Υ. εφόσον μονιμοποιηθούν οι νεώτεροι συνάδελφοι,παραμενει αβέβαιο.

Όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να συνεχιστούν και επειδή η Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. δεν έχει καταφέρει απολύτως τίποτα, αντιθέτως έχουμε χάσει ήδη πολλά, οι Π.Π.Υ. Γκριτζέλας Διονύσιος και Γκότση Αγγελική, εργαζόμενοι στην Π.Υ. Πύργου συντασσόμαστε με τον συνδυασμό της Πανελλήνιας Ένωσης που συντάσσονται 145 συνάδελφοι Πανελλαδικά και 20 Σωματεία και είμαστε υποψήφιοι στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια στο Α.Π.Σ. που θα γίνουν, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και θα λάβουν χώρα σε όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ανά την επικράτεια.Οσοι συναδελφοι ανα την Ελλλαδα επιθυμούν να μας ψηφισουν.
Όσοι συνάδελφοι πανελλαδικά ευελπιστούν για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον, σταθερή εργασία, με ίσα δικαιώματα με τους μόνιμους συναδέλφους και για υλοποίηση των δεσμεύσεων όλων των πολιτικών , να πράξουν ανάλογα.
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΡΑΞΙΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΙΣΘΩΝ
«ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ»

Μετά τιμής

Γκριτζέλας Διονύσιος

Γκότση Αγγελική