Είστε εδώ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΠΑΝΕΛ.ΣΩΜ.ΠΕΝΤ.ΥΠΟΧΡ.&ΣΥΜΒ. ΠΥΡ. (ΠΑ.ΣΩ.Π.Υ.ΣΥ.Π.)
www.pyrosvestes.gr mail: pyrosvestes.gr@gmail.com facebook: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 294 ΜΕΓΑΡΑ: 19/12/2016
ΠΡΟΣ:
Αξιότιμο Αρχηγό Π.Σ.
κ. Καπέλιο Βασίλειο

ΘΕΜΑ: «Εκλογές Π.Π.Υ. για Υπηρεσιακά Συμβούλια».

Αξιότιμε κ. Αρχηγέ,
Δεχθήκαμε διαμαρτυρίες συναδέλφων για την ημερομηνία εκλογών στις 17/12/2016 που ήταν αργία, καθότι συνάδελφοι απουσίαζαν σε άδεια, είτε ήταν ασθενείς, είτε δεν διέθεταν μεταφορικό μέσο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει η αναμενόμενη συμμετοχή συναδέλφων από το λεκανοπέδιο.
Θεωρούμε εξαιρετικά άδικο περιοχές του λεκανοπεδίου με αξιοσημείωτο αριθμό συναδέλφων, Μέγαρα, Ελευσίνα, Βίλια, Μαρκόπουλο, Π.Υ. Αθηνών, Λαυρίου, Κορωπί, Αίγινα, Σαλαμίνα, Πειραιά κ.α. να πρέπει να παραβρεθούν την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα στο Α.Π.Σ. τη στιγμή που σε άλλες Υπηρεσίες από την Ελλάδα με μικρότερο αριθμό συναδέλφων η ψηφοφορία κρατούσε 2-3 ημέρες, ίσως και παραπάνω και ορθά ψηφίσανε όλες οι βάρδιες. Με την διαφοροποίηση αυτή αλλοιώνεται και το εκλογικό αποτέλεσμα.
Επίσης, διαμαρτυρήθηκαν συνάδελφοι ότι υπήρξε μόνο ένας φάκελος, με αποτέλεσμα εάν κάποιος για οποιοδήποτε λόγο ήθελε νέο φάκελο δεν υπήρξε δυνατότητα χορήγησης άλλου φακέλου.
Οφείλουμε να σας το επισημάνουμε για δικές σας ενέργειες ώστε να διορθωθεί στο μέλλον. Επιπλέον χρήματα δεν στοιχίζει. Μόνο διάθεση θέλει αν την έχετε.
Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παπαντώνης Κωνσταντίνος Καρπούζης Φραγκίσκος
Τηλ.: 6977.522747