Είστε εδώ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Συνάδελφοι το Προεδρείο του Σωματείου μας σε συνεργασία και με άλλα σωματεία πενταετών και μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο μας πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων στην Αθήνα .
Επισπευτήκαμε αρχικά το Υπουργείο Ανασυγκρότησης όπου μας χορηγήθηκε ένα έγγραφο που ουσιαστικά έρχεται αντίθετο και παραβιάζει τον Νόμο 3938/11 που προβλέπει ότι στις 10/2/2017, οι 2375 Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης πρέπει να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό του Π.Σ. Μια διαδικασία που ο Υφυπουργός ΠΡΟΠΟ κ. Τόσκας μέχρι και τα τέλη Γενάρη του 2017 σε ερωτήσεις στην βουλή απαντούσε και έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και η μονιμοποίηση θα γίνει κανονικά.
Ξαφνικά στις 2/2/2017 η κ. Γεροβασίλη με ένα έγγραφο ντροπή βάζει φρένο στην παραπάνω διαδικασία με το αιτιολογικό ότι έχουν προγραμματίσει η τακτικές προσλήψεις του κράτους για το έτος 2017 και ότι στον εν λόγο προγραμματισμό δεν μπορούν να ενταχθούν οι 2375 ΠΠΥ που έχουν προσληφθεί με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου για πενταετή θητεία . (Σημ. Ο νόμος είναι ψηφισμένος από το 2011 που προβλέπει μονιμοποίηση. Γιατί κ. Γεροβασίλη δεν εντάχτηκαν οι προσλήψεις μας πρώτες στο προγραμματισμό προσλήψεων του 2017;) .
Μετά το Υπουργείο Ανασυγκρότησης και με το έγγραφο ντροπή στα χέρια μας μεταβήκαμε στην Βουλή και κάναμε συναντήσεις με βουλευτές και Υπουργούς με σκοπό την ενημέρωση τους . Τις συναντήσεις θα τις συνεχίσουμε όλο το Σαββατοκύριακο, και την Δευτέρα.
Αρχικά πήγαμε σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κο Μάξιμο Χαρακόπουλο, της Ν.Δ. αρμόδιο για τα Σώματα Ασφαλείας, στην συνάντηση είχε ενημερωθεί και παραβρέθηκε και ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Γιάννης Ανδριανός. Αφού έγινε ενημέρωση ο κ. Χαρακόπουλος παραδέχτηκε ότι υπάρχει ολοφάνερη παραβίαση του Νόμου και μας διαβεβαίωσε ότι μέχρι την Δευτέρα 6/2 θα κατατεθεί επίκαιρη ερώτηση υπογεγραμμένη από μια σειρά βουλευτές της Ν.Δ προς την κυβέρνηση.
Συνάδελφοι σας γνωστοποιούμε ότι εάν μέχρι την Τρίτη 7/2 δεν υπάρξει λύση του προβλήματος , την αμέσως επόμενη μέρα την Τετάρτη προγραμματίζεται πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ημέρα και την ώρα.
Με τιμή για
Το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σοφός Γεώργιος Τζαρίμας Χρήστος

ΣΧΟΛΙΟ: ΕΝΑΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΩΝΑΖΑ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ. ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOK ΕΙΝΑΙ ΜΠEIΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΡΟΕΧΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

http://forestfirefightersgreece.blogspot.gr/2017/02/blog-post_75.html?ut...(Forest+Firefighters+Greece)