Είστε εδώ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ... Πρόσκληση της Ομοσπονδίας σε 8 Σωματεία ...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ... Πρόσκληση της Ομοσπονδίας σε 8 Σωματεία ... η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Για να μην ξεχνάμε τι γράφουμε και τι ζητάμε ... σας παραθέτουμε το έγγραφο της Ομοσπονδίας στις 29/08/2015 με Θέμα « Παροχή διευκρινήσεων »
Προς :1) Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ
2) Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ.Καφαντάρη Χαρά

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Αριθμός Απόφασης Εγγραφής 830/05.02.2004 ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ
Πειραιώς και Βούλγαρη 1 - Ομόνοια - Τ.Κ. 104 37 - Τηλ: 2130329842 - Fax: 2130334018
Μέλος Γ.Σ.Ε.Ε. - www.pospid.gr - Email: pospid@gmail.com

Αριθ. Πρωτ : 1034 Αθήνα: 29.08.2015

Προς : 1) Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ
2) Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ.Καφαντάρη Χαρά

Κοιν/ση: Σωματεία Μέλη

Θέμα: « Παροχή διευκρινήσεων »

Αξιότιμοι κύριοι και συνάδελφοι του τμήματος σωμάτων ασφαλείας του Σύριζα,
πληροφορηθήκαμε την συνάντηση που πραγματοποιήσατε στις 26/8/2015 με αντιπροσωπεία 19 Σωματείων Π.Π.Υ και Συμβασιούχων Πυροσβεστών όπως χαρακτηριστικά αναφέρετε.

Θεωρούμε ωφέλιμο στα πλαίσια της ειλικρίνειας και εντιμότητας που διακατέχει την έως τώρα συνεργασία μεταξύ του τμήματος σας και την ομοσπονδία μας, αλλά και προκειμένου να διαφυλάξουμε από την μεριά μας το Κύρος, τους σκοπούς και τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας μας να σας γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω:

Τα Σωματεία που εκπροσωπούσαν οι παρευρισκόμενοι στην συνάντηση σας δεν ήταν πάνω από 6 με 7 εκ των οποίων μόνο 2 ανήκουν στην δύναμη της ομοσπονδία μας και τα υπόλοιπα είτε δεν ανήκουν είτε διαγράφηκαν. Επίσης στην Ομοσπονδία μας δεν υπάρχει παράταξη με την ονομασία <<Ανασυγκρότηση ΠΠΥ και Συμβασιούχων>> αφού τόσο το Σωματείο όσο και οι εκπρόσωποι εργαζομένων που την αποτελούσαν ανήκουν στα σωματεία που έχουν διαγραφεί. Εύλογα θα αναρωτιέται κανείς ότι και να μην είχε διαγράφει το παραπάνω Σωματείο πως γίνεται να στηρίζουν μια παράταξη Σωματεία που δεν ανήκουν στην δύναμη της Ομοσπονδία μας....

Επί της ουσίας θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι πέρα από τα φυσικά πρόσωπα των Σωματείων τους δεν είχαν καμία σχέση, αρμοδιότητα και εξουσιοδότηση για την εκπροσώπηση του κλάδου των Συμβασιούχων και των Π.Π.Υ και να σας υπενθυμίσουμε ότι αποκλειστικά η Αρμοδιότητα και η ευθύνη υπόκειται εκ του νόμου στην αντιπροσωπευτικότερη συνδικαλιστική οργάνωση δηλ. την Ομοσπονδία μας.

Προφανώς και Ο λόγος που σας ανέφεραν ότι σχετίζονται με την ομοσπονδία μας δεν είναι άλλος από την επιδίωξη τους να τύχουν μεγαλύτερης εύνοιας, προσοχής και αποδοχής από αρχές και θεσμούς εκμεταλλευόμενοι το ότι εκπέμπει και απορρέει το όνομα , το κύρος, οι αρχές, το ήθος και η ιστορική διαδρομή της Ομοσπονδίας μας.

Προφανώς και για τον παραπάνω λόγο και σας παραπλάνησαν όταν θεωρητικά ο καθένας από αυτούς σας ανέφερε ότι εκπροσωπεί και ένα Σωματείο αλλά τις επωνυμίες των 19 Σωματείων Πέρα από 6 με 7 δεν θα σας στις ανέφεραν και δεν θα τις μάθετε ποτέ.

Παρά ταύτα, θεωρούμε ότι πράξατε ορθά από την μεριά σας όπως θεωρούμε ότι αρμόζει σε ένα υπεύθυνο, αξιόλογο και δημοκρατικό τμήμα το οποίο οφείλει να συνδιαλέγεται και να ενημερώνει με ειλικρίνεια και εντιμότητα κάθε αντιπροσωπεία εργαζομένων όποια και να είναι, απ όπου και αν προέρχεται.

Άλλωστε δεν ξέρεις καμιά φορά τι γίνεται…. από τον ποιό <<χαζό>> μπορεί να ακούσεις κάτι το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο.

Με εκτίμηση,
Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος Aνδρεαδάκης Μ. Βασίλειος
Τηλ: 6974709262 Τηλ: 6986131046

Αυτή είναι η σοβαρή εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας !!!

Όταν διαγράφεις Σωματεία το 2015 πως γίνεται να ζητάς τα ρέστα το 2017 ... δηλαδή 40.725,00 ευρώ ...

Σας παραθέτουμε το 15σέλιδο με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Ομοσπονδία στα 8 Σωματεία ... τα συμπεράσματα δικά σας

http://pyrosvestesamth.blogspot.gr/2017/03/8-20-2017-1030.html