Είστε εδώ

ΘΕΜΑ Συνάντηση στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. με τον κ. Περδίκη , Διευθυντή του Υπουργού κ. Δένδια

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 101 ΜΕΓΑΡΑ: 16 / 10 /2013

Προς:
Πίνακες ανακοινώσεων

Ενημέρωση Μελών

Στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιεί το σωματείο έγινε συνάντηση στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. με τον κ. Περδίκη , Διευθυντή του Υπουργού κ. Δένδια .
Ερωτηθείς για το νομοσχέδιο της αναδιάρθρωσης και ότι φημολογούνται θέματα κινητικότητας εμείς είμαστε πολύ επιφυλακτικοί, μας δήλωσε άγνοια λόγο αναρμοδιότητας και μας ενημέρωσε ότι θα κατατεθεί εντός του μήνα , θα περιλαμβάνει έκτος από θέματα τον Πυροσβεστών, θα έχει και θέματα της Αστυνομίας.
Ερωτηθείς για το επίδομα τον οδηγών διαμαρτυρηθήκαμε έντονα για ενέργειες που δεν έγιναν λόγο αρμοδιότητας του Γ.Γ. ΠΡΟ.ΠΟ. μας είπε ότι θα το θέση εκ νέου στον κ. Γενικό Γραμματέα που χειρίζεται αποκλειστικά τα θέματα της Πυροσβεστικής.
Ερωτηθείς για το θέμα τον μεταθέσεων, μετακινήσεων, αποσπάσεων, μετά από την κουβέντα και εξήγηση από μεριά μας, είπε ότι είναι δίκαιο το αίτημα μας και δεν απαιτούνται χρήματα και θα το δει εκτενεστέρα.
Ερωτηθείς για το ταμείο ανεργίας τον Συμβασιούχων Πυροσβεστών μας είπε ότι καταβάλετε προσπάθεια να δοθεί , αλλά δεν εξαρτάτε μόνο από αυτούς .
Ερωτηθείς εάν θα εξαντληθεί η 5μηνη σύμβαση ή θα έχουμε καμία έκπληξη είπε ότι δεν έχει συζητηθεί τίποτα και δεν γνωρίζει κάτι αντίθετο έως τώρα .
Επειδή έχουμε διαπιστώσει μεγάλη κινητικότητα και ταυτόχρονα μεγάλη μυστικοπάθεια εν όψη της κατάθεσης του νομοσχεδίου που μας αφορά από τον κ. Γ.Γ. ,καλούμαι τα μέλη μας να είναι σε επαγρύπνηση ανά πάσα στιγμή μέχρι να δούμε τη εκπλήξεις μας ετοιμάζουν στα σχέδια που κάνουν για εμάς χωρίς εμάς σε αντίθεση με τους συναδέλφους μας οσφυοκάμπτες που συμφωνούν σε όλα….
Καλούμε και τα υπόλοιπα Σωματεία να ξαναβρούν τον παλιό μαχητικό κάλο τους εαυτό και να αρχίσουν να επικοινωνούν με τους τοπικούς Βουλευτές για καλύτερα και συντονισμένα αποτελέσματα στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας .
Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ