Είστε εδώ

Ενημέρωση μελών

Με αφορμή πρόσφατες παρεμβάσεις και για την αποκατάσταση της αλήθειας σε μέλη μας από τους διασπαστές (γνωστοί και ως κωλοτούμπες) για όσους δεν γνωρίζουν, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Το Σωματείο Μεγάρων όπως και η Ομοσπονδία μας πλέον Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. έχουν εγκριθεί τα καταστατικά τους και δημοσιεύτηκαν όπως ορίζει ο νόμος.
Το Σωματείο μας καθώς και η Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. έχουν πραγματοποιήσει πολλές επαφές με πολιτικά πρόσωπα, την πολιτική ηγεσία του ΠΡΟ.ΠΟ και φυσική ηγεσία του Α.Π.Σ. και πρόσφατα και παλαιότερα, όπως φαίνεται και από τις ενημερώσεις μελών της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. καθώς και την αλληλογραφία που είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Διαλαλούν (οι ενωσίτες) ότι είναι αυτοί και μόνο είναι αυτοί οι νόμιμοι εκπρόσωποι των Π.Π.Υ.(μετριοπαθείς, αλαζόνες, αγνώμονες, εξυπηρετηθέντες και ευεργεντηθέντες αχάριστοι και κοντόφθαλμοι) λυπούμαστε για την κατάντια τους και την αμνησία που τους διακατέχει .
Εγκρίθηκε το καταστατικό τους με τα 21 μέλη στις 21/06/2012 και καταχωρήθηκε με Α.Μ. στις 14/09/2012,
Αλήθεια (συνάδελφοι ενωσίτες ) είστε άξιοι συγχαρητηρίων που καταφέρατε και ξεπεράσατε καθώς απαγορεύεται βάσει Ν.1264/82 ρητά οι εκλογές με επιστολική ψήφο και το νομιμοποιήσατε εσείς , όπως και οι διπλό εγγραφές που πραγματοποιήτε .

Για τον ίδιο λόγο ζητείται από το Α.Π.Σ. με το υπ’ αριθμ. 33064 οικ. Φ.109.1/16.10.2012 να αποστείλουν οι διασπαστές τα:
Α) Κατάσταση εγγεγραμμένων μελών, Β) Πρακτικά εκλογών, Γ) Κατάσταση ψηφισάντων, Δ) Και σε περίπτωση που ψηφίστηκε παράλληλη συνδικαλιστική ιδιότητα ενημέρωση τους, ελπίζουμε να τα έχετε και να τα καταθέσατε, απ’ ότι μάθαμε πρόσφατα, πήγαν και έκαναν φασαρία στο Α.Π.Σ. για να προλάβουν να κάνουν την παρακράτηση συνδρομής , πως θα γίνει αλήθεια εφόσον απαγορεύεται βάσει Ν.1264/82 με της διπλό εγγραφές

Ποια θα είναι η τύχη των δύο Σωματείων και των μελών τους από όπου ξεκίνησαν και στην πορεία τους ξέχασαν (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ) οι διασπαστές (ενωσίτες) απ’ ότι θυμόμαστε ήταν μαζί γύρω στα 600 άτομα τώρα δουλεύει παραμύθι από το τηλέφωνο.

Ενημερώστε συνάδελφοι (ενωσίτες) τα πρώην πλέον μέλη σας από τον Σεπτέμβριο του 2011 που έγινε η παρακράτηση των 2 Σωματείων σας τι γίνανε τα χρήματα που εισπράξατε επειδή περνούν εμάς και μας ερωτάνε ποσά πήρατε και που τα διαθέσατε μια που Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχουν γίνει , με της 90 υπογραφές που φημολογείται ότι κατατέθηκαν στο σωματείο Θεσσαλονίκης για να γίνει Γ.Σ. τι έγινε τελικά ? Συνέλευση δεν έγινε τελικά αλλά η νομοταγής συνάδελφος δεν έκανε κανένα σχόλιο για τα δικά τους .

Οι συνάδελφοι μέλη της ομοσπονδίας έχουν επιλέξει να προχωρήσουν τον αγώνα τώρα που τα προβλήματα είναι περισσότερα για όλους μας και όχι να ζητούν κοκορομαχίες να γελάει ο κόσμος του Π.Σ. και ορισμένα συνδικαλιστικά τους όργανα που σιγοντάρουν τους διασπαστές (ενωσίτες) ώστε με ψεύδη να δημιουργούν προβλήματα στους κόλπους της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. και των Σωματείων τους και εξυπηρετούν αλλά συμφέροντα και όχι της διεκδικήσεις του κλάδου μας .

Αλήθεια ποια σωματεία εκδήλωσαν ενδιαφέρον να γραφτούν στην Π.Ο.E.Υ.Π.Σ. ? εμείς πάντως όχι άλλα ούτε και τα υπόλοιπα 33 σωματεία αφού κρίναμε σε αυτή την στιγμή τα εργασιακά προβλήματα του κλάδου μας πρέπει να τα παλέψου με σθένος μόνοι μας όπως κάνουμε χρόνια τώρα χωρίς ιδιοτελή συμφέροντα και κομματικές γραμμές

Αλήθεια ποια σωματεία συμφώνησαν με την πρόταση του Α.Π.Σ.. για μονιμοποίηση μέχρι 35 ετών ,λύκειο , αθλητικές δοκιμασίες , υψομέτρηση , υγειονομικές εξετάσεις και πάει λέγοντας ? πάντως όχι εμείς ούτε τα υπόλοιπα 33 σωματεία που παραβρέθηκαν στο συνέδριο τον Ιανουάριο του 2013 και καταδικάσαμε ομόφωνα την πρόταση αυτή που τελικά έμεινε στην θεωρία εκθέτοντας τους .

Καλούμε τα πρωτοβάθμια Σωματεία να δώσουν μια ηχηρή απάντηση στους διασπαστές (ενωσίτες) εφόσον κύριος σκοπός τους και έργο τους έως τώρα είναι ο εαυτούλης τους, η εκδίκηση, και όχι η αγωνιστική διεκδίκηση των εργασιακών προβλημάτων του κλάδου μας.

Επιφυλασσόμαστε στο μέλλον αν παρενοχληθούν μέλη μας από τους διασπαστές (ενωσίτες) και όποιος άλλος με συκοφαντίες και ψεύδη θα προσφύγουμε σε ένδικα μέσα χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση και το δηλώνουμε για να μην μας πείτε ότι στρεφόμαστε εναντίον συναδέλφων και δεν πρέπει και γιατί κ.λ.π. δυστυχώς για όσους ψεύδονται ασύστολα (σαν εσάς ) το ψέμα έχει κοντά πόδια.

Συνάδελφοι την εμπιστοσύνη την ενότητα και την αλληλεγγύη την έχουμε κερδίσει τόσα χρόνια μετά από τόσους μαζικούς αγώνες στο δρόμο με μέλη μας και όχι μόνο αν τα κομματόσκυλα διασπαστές (ενωσίτες) και όπως αλλιώς θέλετε ονομάστε τους που μπήκαν στο συνδικαλιστικό κίνημά μας πολύ αργότερα με μοναδικό σκοπό την προσωπική τους προβολή και το ιδίων όφελος τους κριθήκαν και κρίνονται κάθε μέρα από σωρεία ενεργειών του παρελθόντος και του παρόντος.

Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε μαζί τους σε οποιονδήποτε βαθμό ως σωματείο και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους να διαφυλάξουμε την καλή εικόνα που έχουμε ως Πυροσβεστικό Σώμα να μην διαδίδετε και να μην πιστεύετε οτιδήποτε προέρχεται από διασπαστικές κινήσεις χωρίς να το διασταυρώνετε πάντα εγγράφως και όχι με λόγια του αέρα .