Είστε εδώ

Θέμα: Τελετή παράδοσης - παραλαβής Αρχηγίας του Π.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 111 ΜΕΓΑΡΑ: 28 / 11 /2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Θέμα: Τελετή παράδοσης - παραλαβής Αρχηγίας του Π.Σ.

Στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποιεί το Σωματείο παρέστη στην τελετή παράδοσης παραλαβής της Αρχηγίας του Π.Σ. στον προαύλιο χώρο του Α.Π.Σ.

Μετά το πέρας της τελετής έγιναν επαφές και συνομιλίες με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας μας όπως με Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ., κ. Γ.Γ.ΠΡΟ.ΠΟ, κ. Αρχηγό , κ. Υπαρχηγό , κ. Επιθεωρητή Νότιου Αιγαίου, κ. Επιτελάρχη, κ. Περιφερειάρχη κλπ.

Υπήρχε μεγάλη διάθεση από τους περισσότερους παρευρισκόμενους για κουβέντα. Άλλοι ήταν χαρούμενοι και γελαστοί (προφανώς στις επερχόμενες κρίσεις ενδεχομένως θα πάρουν προαγωγή ). Βέβαια υπήρχαν και αρκετοί που ήταν σκεπτικοί και ολιγομίλητοι με παγωμένο χαμόγελο , (αυτό διότι ίσως στις επερχόμενες κρίσεις ενδεχομένως θα τερματιστεί η καριέρα τους ).

Επίσης αρκετοί συνάδελφοι, που αναμένετο να ήταν παρόντες, έλαμψαν δια της απουσίας τους από την επισημότερη εκδήλωση του Πυροσβεστικού Σώματος .

Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις με όλους όσους ανέλαβαν τις νέες θέσεις που προέκυψαν από τις τελευταίες αλλαγές στην κορυφή της φυσικής μας ηγεσίας και θα ενημερωθείτε .

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ