Είστε εδώ

« Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών 155 / στις 30.11.2013 με θέμα: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ»

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 114 ΜΕΓΑΡΑ: 12/ 12/2013

ΠΡΟΣ:
1) Πίνακες ανακοινώσεων
2) Αρμόδια Τμήματα του Α.Π.Σ.
3) 6ο Τμήμα Μισθολογίων & ελέγχου δαπανών

ΘΕΜΑ: « Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών 155 / στις 30.11.2013 με θέμα: «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΝΤΑΕΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ»

«Οι συνάδελφοι οι οποίοι επιθυμούν απόσπαση θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα ώστε με την ψήφιση της Αναδιάρθρωσης που:
ΘΑ γίνει η σχετική τροποποίηση, να κάνουν τις σχετικές τροποποιήσεις. Όσον αφορά τις μεταθέσεις, σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα:

«Θα ξεκινήσουν και αυτές αφού», «Πρώτα γίνει από το Α.Π.Σ. η κατανομή οργανικών θέσεων».
Συνεπώς: Εδώ υπάρχει Νομοσχέδιο: «Θα ψηφιστεί»,
«Θα γίνει η σχετική τροποποίηση και» «Θα γίνουν οι σχετικές αιτήσεις αν αφήσουν από το Α.Π.Σ». Πολλά ΘΑ συνάδελφοι !

Ταυτόχρονα: «Θα πραγματοποιηθούν μεταθέσεις», «Σε γρήγορο χρονικό διάστημα», «Θα ξεκινήσουν αφού πρώτα γίνει η κατανομή των οργανικών θέσεων».
Οπότε συνάδελφοι για περαιτέρω μελλοντολογικές και προφητικές προβλέψεις απευθυνθείτε στους παραπάνω, και προτείνουμε στο νέο Αρχηγό να τους δώσει ένα γραφείο και στο Α.Π.Σ. να προχωρούν περαιτέρω.

Τέλος καλούμε όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα ΑΝ είναι γραμμένοι σε κάποιο μεικτό σωματείο, ή ακόμα ΕΑΝ ανήκουν ή ΔΕΝ ανήκουν σε κάποια συνδικαλιστική οργάνωση να συστρατευτούν με την Ένωση.
Άλλες διαπιστώσεις:
Καλούνται όλοι και στο τηλέφωνο λέτε 35-40 , ετών κ.λ.π., ανεξάρτητα εάν είναι γραμμένοι σε κάποιο μεικτό σωματείο (μέχρι τώρα δεν αναγνώριζαν κανένα σωματείο μεικτό ή μη, ήταν μόνο το δικό τους, τώρα τι έγινε; Ψάχνετε για χορηγούς (πελάτες), ή ακόμα και αν ανήκουν σε Δ.Σ. αυτών;

Κύριοι σοβαρευτείτε, θα είναι μέλος ή Δ.Σ. ο άλλος, και θα παρατήσει το σωματείο του για να έρθει σ’ εσάς που δεν θα πάτε ποτέ να το ενημερώσετε, που δεν θα αγωνιστείτε, για να στηρίζετε την εργοδοσία και δικά σας συμφέροντα, που δεν σπάτε αυγά, που γλείφετε, που κάνετε κωλοτούμπες.
Σοβαρευτείτε λίγο, εκτίθεστε, πάλι ο πόνος για εγγραφές εν όψει των εκλογών για Υπηρεσιακή Συμβούλια και φοβάστε που θα σας πάρουν παραμάζωμα από την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. ;

Τη νέα φυσική ηγεσία ακόμα να την δείτε; Άλλοι πάνε έρχονται 2-3 φόρες και σεις οι τόσο σημαντικοί και μοναδικοί στην απ’ έξω; Στην ορκωμοσία δεν εμφανίστηκε το Πρόεδρο-Γραμματείο σας, τουλάχιστον έστω και στο μάζεμα της αίθουσας στο τέλος της εκδήλωσης πρόλαβαν οι αντ’ αυτού και παρουσιάστηκαν .

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ