Είστε εδώ

« Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών 158 / στις 13.12.2013 με θέμα: «Ενημέρωση Πενταετών Πυροσβεστών

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒ/ΧΩΝ ΠΥΡ/ΣΤΩΝ

ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 117 ΜΕΓΑΡΑ: 16/ 12/2013

ΠΡΟΣ:
Πίνακες ανακοινώσεων
Υπηρεσιών

ΘΕΜΑ: « Απάντηση σε Έγγραφο Διασπαστών 158 / στις 13.12.2013 με θέμα: «Ενημέρωση Πενταετών Πυροσβεστών »

Γράφουν οι συνάδελφοι «παρουσιάζουμε προτάσεις που τις καταθέσαμε πριν 1 ½ μήνες», δηλ. 30 Οκτωβρίου και με το 149/17.11.2013 έγγραφό σας που γράφατε «όχι να ασχολούμαστε με ανεπίσημα έγγραφα» κλείστε τ’ αυτιά σας μόλις πριν 15 ημέρες όπως λέτε ότι είχατε στείλει προτάσεις.
Αν στείλατε τελικά για 36η φορά, άλλα λέτε, άλλα κάνετε, άλλα γράφετε. Πάλι επιβεβαιωνόμαστε.

Γράφετε παρακάτω «η φυσική και η πολιτική ηγεσία βρήκαν τις προτάσεις πολύ ενδιαφέροντες»; Ποιοι κύριοι, ο Απελθών κ. Αρχηγός τις βρήκε ενδιαφέρουσες;
Που δεν ζητήθηκε καν η γνώμη του Α.Π.Σ.;

«Η ημερομηνία κατάθεσης δεν είναι μακριά».
Καλά από το 149/17.11.2013 λέγατε τέλη Νοεμβρίου; Τώρα 12/12 λέτε δεν είναι μακριά;

Αλήθεια μέχρι τώρα δεν ίσχυε, αλλά τώρα ισχύει το σχέδιο της αναδιάρθρωσης; «Έχουμε και υπόσχεση από τους πολιτικάντιδες πως μετά την ψήφιση δεν θα αμφισβητείται η θέση κανενός από τους 4.000». Ποιοι είστε κ. συνάδελφοι, εκπρόσωποι τύπου του ΠΡΟ.ΠΟ. ή της συγκυβέρνησης;

Συνάδελφοι, όσοι έχετε απορίες για πληρωμές, οτιδήποτε, θα τα κάνουν από δω και στο εξής οι «διασπαστές» που τα ξέρουν όλα, συμφωνούν με όλους, τα κάνουν όλα.

Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι στις περισσότερες παραγράφους είτε επί των άρθρων, έχετε αντιγράψει τις απόψεις της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. στη διαβούλευση στις 14/02/2012, όπως ονομασία, όπως στο 65 (75 για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.), ζητάτε άλλο τμήμα, όχι με το εποχικών, γιατί δεν τους συνδέει τίποτα κοινό. 37η κωλοτούμπα. Εσείς δεν λέγατε και γράφατε «οι συνάδελφοι συμβασιούχοι»; 88 στο 92, μέσες-άκρες συμφωνείτε περί Πολιτικής Προστασίας.

Ζήτω οι δύο Ενώσεις, συμφωνείτε κατά βάση στο νομοσχέδιο, και οι δύο Ομοσπονδίες διαφωνούνε, αυτές είναι και οι βασικές διαφορές. Λέτε οι Π.Π.Υ. εντάσσονται «στο μισθολόγιο των Ειδικών Φρουρών μέχρι την εξαίρεση αυτών θα δίδονται μόνο σε επείγουσες ανάγκες». Πείτε μας ωμός και που θα τα βρουν τα χρήματα για να πληρωνόμαστε ως Ειδικοί Φρουροί.

Αλήθεια το τώρα γινόμαστε μόνιμοι, τώρα γίνεται η ομογενοποίηση, συμφωνούν με τις θέσεις σας και η πολιτική και φυσική ηγεσία, πάει πέρασε και αυτό, 38η κωλοτούμπα;

Άλλη ωραία πρόταση, αντί για μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό προτείνουν και «αορίστου χρόνου». Μα καλά για ομογενοποίηση δεν μιλάτε; Τι σχέση έχει το αορίστου. Άντε 39η κωλοτούμπα και βλέπουμε παρακάτω.

Με τιμή
για το Δ.Σ. του Σωματείου

-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σχόλια

.